Welkom op de website van Hoeve 't Hof de Lindenpoorte in Esen-Diksmuide

U moet de Adobe Flash Player installeren om onze website te zien. Dat is zo gebeurd. Download hier

Welkom in 't Hof de Lindenpoorte

Oude lindebomen verwelkomen - Lindeboom = Vrijheidsboom
Verscholen achter hun verstrengelde kruinen ligt, midden in weiden en velden, de historische hoeve ’t Hof de Lindenpoorte. In dit idyllisch plekje op aarde bieden de familie Wullepit-Cool U gastvrijheid aan in een groen kadertje.

Reeds meer dan 100 jaar is deze hoeve in de familie. Ze heeft het verleden getrotseerd en is met de tijd meegeëvolueerd tot een modern melkveebedrijf.

Waar je ‘vol’ wordt van de rust en het schone van de natuur.

Boerderij

De stamboek-holstein-melkkoeien, de kalfjes en het jongvee laten toe om u in te leven in ‘hun’ wereldje van hedendaagse, duurzame melkveehouderij. De unieke waterzuivering is uw aandacht waard. Kippen en hoenderen scharrelen zorgeloos in het neerhof. Het overheerlijk, zelfbereid hoeve-ijs is een streling voor uw zintuigen.

Er is de mogelijkheid tot arrangementen met rondleiding. Hier ziet u het leven van mens en dier in harmonie met de natuur.

Waar het historische één is met het heden.

Verblijven in 't Hof de Lindenpoorte

Met gezin, familie, groep, bedrijf,… ook met handicap of rolwagen kan u hier rustig vakantie genieten, gezellig samenzijn, vergaderen, …

Het gastgezin biedt u smaakvol ingerichte verblijven en kamers aan. Geniet van een wijds uitzicht van op uw terras.

Waar sfeer, landelijke gezelligheid en comfort heersen.

Tuin

Sta ook eens even stil bij het prachtig, gebeeld-houwd kunstwerk in de binnen-koer van het erf.

Tussen de groene aanplanting en de weelderige bloemen kan je kuieren of vanuit je luie zetel genieten van een boek. In een ruime speelweide kunnen kinderen hun hartje ophalen, spelen in de zandbak, schommelen en kilometers vreten met de gocar of met eigen stepjes, fietsjes of skealers.
Waar zorgeloosheid een verademing is.

Ontbijt

Geheel naar wens kan u de innerlijke mens versterken en genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een late brunch of een passend maal in een gezellige ruimte.

Kwaliteitsvolle ‘Westhoek Hoeveprodukten’ in hun eerlijke natuurlijkheid.
Waar het eigentijdse knipoogt naar het nostalgische.

Omgeving

Nabij het lieftallig stadje Diksmuide nodigt het lichtglooiend landschap uit en kan het iedere wandelaar en fietser bekoren. Het is ook de perfecte uitvalshoek naar de Kust, Ieper, Veurne, Roeselare, Brugge,… Bezoek Diksmuide: www.toerismediksmuide.be

Fietsverhuur. Natuurreservaat "de Blankaart". Kajakken, varen, vlottenbouw…op de Ijzer. Huifkartocht… Brouwerij ‘Oerbier’ begeleid te bezoeken op zondag om 15u(vanaf 30P op afspraak). In-en outdoor speeldorp 'Bunny's Wonderland'. Zwembad 'de Kupe' nabij het station. Fietsroute zonder auto’s van Diksmuide naar Nieuwpoort.

Waar lichaam en geest zich met zuurstof herbronnen...

Contact

't Hof de Lindenpoorte
Korte Veldstraat 7
8600 Esen-Diksmuide tel. +32 (0)51 500291
fax +32 (0)51 510898

Prijzen
Arrangement

© Prestige Media

Menukaarten en Wijnkaarten